Bart Meerdink
Bart Meerdink
Beeckestijn Business School

Als gastheer van het Marketing Automation & CRM event daagt Bart de sprekers uit hun ervaringen te delen. Leren van wat goed gaat, maar ook van elkaars fouten.

Sjors van Leeuwen
Sjors van Leeuwen
Auteur handboek CRM in de praktijk

De afgelopen 20 jaren is er veel veranderd in het CRM landschap. Inmiddels wordt er al gesproken over CRM 4.0. Met de komst van nieuwe systemen voor contentmanagement, channel marketing en leadmanagement wordt de puzzel nog lastiger. Welk soort CRM-systeem kies je en hoe knoop je al die systemen aan elkaar?

Vandaag zoomen we in op twee aspecten die bepalen of Marketing Automation voor jou een logische volgende stap is. Heb je marketing-automation wel nodig, gaat marketing-automation je ook omzet opleveren, kunnen we een positieve business case realiseren en ben je hier gezien je e-mailmarketing maturity al aan toe?

We doen dit door te inspireren met onze unieke brede aanpak voor het optimaliseren van je online marketing strategie en vanuit de overtuiging dat binnen e-mailmarketing een tool slechts een middel is om een doel te bereiken en daarom nooit leidend moet zijn. Na het bijwonen van deze sessie ben je voor jezelf in staat om antwoord te geven op de vraag: heb ik Marketing Automation echt nodig?

14.00 - 14.10 uur

In deze sessie gaan we een award winning marketing automation case presenteren. We zijn nog bezig met twee steengoede, innovatieve en leerzame cases. Binnenkort hoor je welke.

Hans Molenaar
Hans Molenaar
Directeur Beeckestijn Business School

Aan CRM en marketing automation zitten veel bedrijfseconomische aspecten. Er zijn grote kostenvoordelen te behalen maar ook bestaat de mogelijkheid veel extra opbrengsten te behalen. Hoe stel je nu een goede business case op voor CRM en Marketing Automation waarmee je management kunt overtuigen? Hoe kunnen kosten en opbrengsten op een realistische manier worden doorgerekend en hoe wordt hiermee in de praktijk omgegaan. In deze keynote vliegen de getallen om je oren maar na afloop heb je wel een idee hoe je voor jouw organisatie een business case kunt opstellen.

15.10 - 15.25 uur

Wrap up en afsluiting

Bart Meerdink
Bart Meerdink
Beeckestijn Business School

Tijdens deze sessie is er ruimte voor het stellen van vragen.

In de laatste 15 minuten krijg je de kans om vragen te stellen en advies te vragen aan 3 doorgewinterde CRM en Marketing Automation experts. Een unieke mogelijkheid om hele specifieke vragen te stellen waar je nu mee worstelt.